Copyright © 2013 by "Your Name"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: yourname@domain.com
Designed by GOEMO.de
Új esély a gyógyulásra!
Copyright by Halihóóó Kft.   ­­­©    Minden jog fenntartva
Joao
A sorokról

Ha csoporttal érkeztél, akkor a csoportvezető elvégez minden olyan teendőt, ami megkönnyíti és elősegíti itt tartózkodásodat, de az alábbi dolgokkal - a Casa napirenddel -  jó ha te is tisztában vagy.

Fordító sor

Kérésedet, kérdésedet csoportvezetőd lefordíttatja itt portugál nyelvre.
A Ház hivatalos fordítói közül egy vagy több személy segít ebben a sorban (kávézóval szemben) hogy kéréseiteket portugál nyelvre fordítsa.

Gondolataidat, kéréseidet amelyekkel az entitáshoz szeretnél fordulni, sűrítsd néhány kifejezésre, azt kérd, ami tényleg fontos számodra.
Az entitás előtt mindössze néhány másodpercet töltesz, ezért  fontos hogy tisztában legyél azzal,  mit is szeretnél kérdezni.  Kérdezhetsz egészségi -, érzelmi-, szellemi problémával vagy élethelyzettel kapcsolatosan.

Olyan nagyon fontos, életbevágó dolgok megoldására kérj  segítséget, amelyeknek megoldása meghaladja  erődet. És azt se felejts el, hogy neked is komoly feladatod van ennek megoldásában.

Kérésedet, kérdésedet  egy darab papírra írják le portugál nyelven,  amelyet  visszakapsz és az entitás (Joao) mellett álló tolmácsnak kell majd átadnod, ha az entitás elé érsz. Ő majd felolvassa a kérdést az entitásnak, aki válaszolni fog, vagy utasítást ad.  Ezt  az utasítást a tolmács  lefordítja angolra neked / illetve a melletted álló csoportkísérődnek.  Jegyezd meg a választ és tégy úgy, ahogy az entitás mondta.

Meditációs sor

Amíg a fordítás zajlik, ebbe a másik sorba gyűlnek az emberek, az első meditációs terem ajtaja előtt (a nagy csarnokban). Ebbe a sorba azok állnak, akik a meditációs terembe vannak rendelve. (médium és entitás meditációs terem).

Az ajtókat a reggeli összejövetelre pontosan reggel 7.45-kor, délutánira  pedig 13.45-kor  zárják.

Ha késel, már nem mehetsz be,  ezért tervezd mindig úgy, hogy időben érkezz!

Operációs sor

Ezt a sort a színpadról hívják, és csak azokra vonatkozik, akiket  ezt megelőzően az entitás erre az alkalomra  operációra rendelt.  (Ha például péntek reggel 8. 00 órára vagy operációra rendelve,  és ma péntek van és a reggeli összejövetel ideje, akkor mész be ha hívják az operációs sort). Ez körülbelül a meditációs teremben megkezdett munkát (meditációt) követően 15 -20 perc.

Első látogatók sora  /first  line/

Ha ez az első alkalom, hogy a Szent Ignác Házban jársz, és még nem küldted el ide fényképedet vagy nem szedted a Ház gyógynövény kapszuláit, akkor ebbe a sorba kell állnod.

Csoportvezetődtől a portugál nyelvre lefordított papír mellé - amely kérésed, kérdésed tartalmazza, fogsz kapni egy jegyet, ez a  first line jegy .
Csoportvezetőd szólni fog neked, ha a Te sorodat hivják. Addig a nagy csarnok padján nyugodtan ülhetsz.

Amikor a sorodat hívják, a csoportkísérőddel együtt állsz be a sorba.
Ha az entitáshoz érkezel, akkor vagy operációra küld, vagy gyógynövénykapszulát, vagy kristályágy kezelést javasol neked,  illetve mondhatja hogy maradj a meditációs teremben vagy mindezen utasítások kombinációját is kaphatod tőle utasításként.

Előfordulhat, hogy az entitás más kéréssel fordul hozzád,
Minden ember  különböző, ezért nehéz megmondani előre, hogy az entitás mire fog kérni. Nagyon figyelj oda arra amit itt mondanak neked,  mert e szerint fog alakulni a Casa - beli spirituális utazásod és gyógyulási folyamatod.

Ha a választ  nem teljesen értetted, később megbeszélheted  csoportvezetőddel.

Második  látogatók sora  /Second  line/

Ha már voltál az entitás előtt legalább egyszer életedben (személyesen, vagy fénykép bemutatás által) és szeretnél újra kérdezni, kérni Tőle valamit, akkor ebbe a sorba állj.

Csoportvezetődtől a portugál nyelvre lefordított papír mellé - amely kérésed, kérdésed tartalmazza, fogsz kapni egy jegyet:  ez a second  line jegy. Csoportvezetőd szólni fog neked, ha a Te sorodat hivják. Addig a nagy csarnok padján nyugodtan ülhetsz.

Ha az entitás elé kerülsz, akkor bizonyosodj meg arról, hogy  megértetted mindazt, amit mondtak neked, csoportkisérőd, aki melletted fog állni,  ebben segiteni fog neked, illetve megbeszélheted vele utólag is ha nem értettél valamit.

Reggel 8 órás sor /8 O’Clock Line/ és a délutáni 2 órás sor /2 O’Clock Line/

Előfordulhat, hogy az entitás azt kéri tőled, hogy „gyere vissza kettőkor”,  vagy „gyere vissza holnap reggel”.
Ez nem jelent operációt.
Ez annyit jelent csak, hogy az entitás, aki a médiumban megtestesül ez alkalommal, nem az, aki a te ügyedben segíteni tud, és ezért kérnek, hogy gyere vissza akkor, amikor a számodra megfelelő entitás lesz majd jelen, aki már segíteni tud majd neked. Vagy az is elképzelhető, hogy a visszatérésig kéréseddel, kérdéseddel kapcsolatos gondolataidat kell magadban rendezned.

Ha visszajössz a következő alkalomra, akkor állj be a két órás sorba a délutáni összejövetelen, vagy a nyolc órás sorba a reggeli összejövetelen.

A sor nevétől eltérően ezeket a sorokat általában nem nyolc órakor és nem délután kettőkor hívják, hanem  később, amikor már lementek az első és második sorok.  .Csoportkísérőd szólni fog neked, hogy mikor hívják ezt a sort, addig nyugodtan várakozhatsz a padon ülve a nagy csarnokban.

Ehhez a sorhoz nem kell semmilyen jegyet kapnod

Ugyanakkor például ha most szerda reggel van, és az entitás arra kért, hogy gyere vissza holnap  reggel, akkor minden további utasítás nélkül visszajöhetsz délután és beülhetsz az első (médiumi) meditációs terembe a délutáni összejövetelre.

Felülvizsgálati sor

Ez a sor az operációs beavatkozást követő felülvizsgálat sora.
Az operációt követő nyolcadik napon kell ebbe a sorba állnod. (ha az operációd kedden délután kettőkor volt, akkor a felülvizsgálatod a következő kedden délután két órakor lesz)  Csoportkísérődtől meg fogod kapni az ehhez a sorhoz tartozó jegyet.
Ha hívják a sort és az entitás elé érsz, sor kerül a felülvizsgálatra - az  entitás megmondja hogy szükséges -e számodra más, kiegészítő kezelés.

Leves sor

A reggeli  összejövetelt követően a Ház a résztvevők részére egy tányér levest  ad.
Ez a gyógyító kezelés részét képezi. A nagycsarnok előtti sorba állj a levesért.
Ha éppen most volt operációs beavatkozásod, akkor  nyugodtan visszamehetsz a panzióba, csoportkísérőd el fogja hozni neked a levest.  Ebben az esetben tehát ne állj be te a sorba!

Búcsú sor

Minden összejövetel végén a meditációs teremben ülő látogatókat  - akik aznap elmennek és még nem látták aznap az entitást -,  várják ebben a sorban, hogy az entitás előtt elhaladva elbúcsúzzanak tőle.  Ezt a búcsú sort a meditációs teremben minden összejövetel végén angolul és portugálul is bemondják.

Amikor szólítják a búcsú sort, és szeretnél ebbe a sorba beállni, akkor  emeld fel a kezed, hogy a terem felügyelők  meg tudják számolni a búcsúzókat, hogy eszerint szervezzék a sort. A terem segítők a meditációs termek egyes részeit külön hívják ki, hogy elkerüljék a torlódást

Kérünk várj addig  türelemmel, amíg azt a területet hívják, ahol te tartózkodsz.

Ez a búcsú sor nem azért van, hogy új kérdésekkel vagy fotóval járulj az entitáshoz.
Ha fényképeid vannak, vagy újabb kérdéseid, akkor a második alkalmas sorba (second line) kell állnod.
Joao de Deus

Gyógyítás
Szent Ignác ház
Csoportos utazás
Gyakori kérdések
Magunkról
Utasaink írták
Hírlevél
Új esély a gyógyulásra!
Joao de Deus

A sorokról
Olvasnivalók
Főoldal
Vendégkönyv
Szent Ignác ház
Fotóalbum