Copyright © 2013 by "Your Name"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: yourname@domain.com
Designed by GOEMO.de
Új esély a gyógyulásra!
Copyright by Halihóóó Kft.   ­­­©    Minden jog fenntartva
Kristályágy

A kristályágy terápiát  Joao de Deus elképzelése  és az entitások útmutatása alapján fejlesztették ki Abadianiában, a csakrák tisztítása és harmonizálása céljából.

Ez a terápáija egy olyan gyógymód, amely  a hegyikristály gyógyító energiáját ötvözi a fényterápiával.

Hét speciálisan csiszolt, különleges tisztaságú hegyikristály van egy állvány karjaira egy sorban felerősítve, amelyek a test fölött kb. 30 cm távolságban a csakra központjaidra irányulnak. Mindegyik kristályból - az adott csakrának megfelelő-  színes fény pulzál a csakrák fölé.

Mivel a csakráinkon keresztül vesszük fel az energiát, így nagyon fontos, hogy azok jól működjenek. Sajnos gyakran előfordul, hogy valamelyik csakránk alul vagy túl működik, ilyenkor szervezetünkben elváltozások, betegségek lépnek fel, mivel az adott csakrához tartozó szervek nem kapnak megfelelő energiát.

A csakra harmonizálásával csakránkat meg lehet tisztítani a blokkoktól, és be lehet állítani a legmegfelelőbb méretre és működésre, így helyreáll bennük az energia felvétel és leadás egyensúlya, és visszafordíthatóak a szervezetünkben a kezdeti elváltozások, továbbá a csakrák kiegyensúlyozott működésével  megvalósul a test, szellem és a lélek harmóniája.

Továbbá, ha a csakráink helyes működésére már idejében odafigyelünk, szervezetünket ellenállóbbá tehetjük a betegségekkel szemben és lelassíthatjuk szervezetünkben az öregedési folyamatot.

A Szent Ignác házban 8 helyiség  - nyolc kristályággyal - áll rendelkezésre.

A kristályágy  egy újabb lehetőséget nyújt neked arra, hogy az entitásokkal (szellemi vezetők) dolgozz és módot adj nekik arra, hogy gyógyítsanak téged.
Kristályágyat igénybe veheted saját döntésed alapján vagy az entitás ajánlására.
A kezelés 20 percig tart, díja  20 reál.

Javasolt kezelések száma

betegségtől függően heti 1-3 alkalom. Kezdetben alkalmanként 20 perc, ami néhány alkalom után 40 - illetve 60 percre növelhető.

Időpontot a könyvesboltban kérhetsz. Itt a fizetés után kapsz egy jegyet, amire rá van írva, hogy az ötből melyik helyiségbe kell majd menned (ezek számozva vannak) és az időpont is szerepel rajta.

Ha a megadott időpontban érkezel, akkor hanyatt, egy ágyra kell majd feküdnöd.  Ajánlatos előtte az ékszereket, szemüveget, órát és egyéb fém vagy szűk tárgyat - mint például öv - eltávolítani magadról.

Ezután becsukhatod a szemed és pihenj míg kellemes zenét hallasz és élvezd a kristályok energiájában való "fürdőzést".

A kristály-terápia működési elve

A természet legmagasabb geomertikusan rendezett molekulái a kristályok, melyek rezgést bocsátanak ki. Mivel az emberi test - így a szervek is - sajátos rezésszémú energiával mműködnek, így a a hasonló rezonanciájú kövek gyógyító, harmonizáló hatással vannak rá.

A hegyikristályokon áthaladó fény rezonál a kristályok szerkezetével. Ez a rezgés a sejtek vízszerkezetét segít rendezetté tenni.
Az egészséges sejtek vízszerkezete rendezett, míg a beteg és rákos sejtek vízmolekuláinak geometrikus szerkezete rendezetlen.

Joao de Deus

Gyógyítás
Szent Ignác ház
Csoportos utazás
Gyakori kérdések
Magunkról
Utasaink írták
Új esély a gyógyulásra!
Joao de Deus

Kristályágy
Olvasnivalók
Főoldal
Vendégkönyv
Gyógyítás
Újdonság!

Péter Ilona az entitásoktól engedélyt és áldást kapott arra, hogy egy ilyen készüléket Brazíliából  Magyarországra hozzon,  azért, hogy  a Szent Ignác Ház kristály terápiáját itthon is szélesebb körben elérhetővé tegye az érdeklődők körében.
    Budapesti irodánkban
(II.ker. Törökvész út 76/A)    már te is kipróbálhatod!

A kezelés ára:
3.000.- Ft / 30 perc

Bejelentkezés a
+36 30 948 0149 telefonszámon.
Fontos: a kristályágy kezelés előtt és utána is megfelelő mennyiségű víz fogyasztása.

A kristály-terápia semmilyen gyógykezelést nem helyettesít.
Joao
Fotóalbum
Hírlevél