Copyright © 2013 by "Your Name"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: yourname@domain.com
Designed by GOEMO.de
Új esély a gyógyulásra!
Copyright by Halihóóó Kft.   ­­­©    Minden jog fenntartva
A névadó,  Szent Ignác mellszobra a Casa kertjében


Portugál nyelven Casa de Dom Inacio vagy egyszerűen  Casa (ház).

A Casa Brazília  szívében található,  ahol hatalmas energiaforrást biztosít a föld mélyében rejlő természetes kvarckristály. A Szent Ignác Házat  a világszerte ismert híres brazil gyógyító médium, a világ egyik legerősebb spirituális gyógyítója Joao Teixeira da Farias  alapította spirituális gyógyító küldetésének beteljesítéseként, 1978-ban Abadianiában.

Mintegy 250 önkéntes segítő dolgozik itt  Joaoval  a gyógyulásod érdekében, akik nagy szeretettel, gondoskodással segítik és irányítják a napi munkát.
Többségük maguk is betegen kerültek ide és gyógyulásukért hálából ajánlották fel munkájukat, szabadidejüket.

A ház spirituális gyógyító központként, a testvériség és a szeretet házaként működik.  Többen spirituális kórháznak is nevezik. Lehetne ökumenikus  templomnak is hívni, mely egy olyan hely, ahol a különböző vallású embereket egyaránt szeretettel várják. Az élmény azonban ami itt vár nem annyira vallási mint inkább spirituális.

A  Casa  munkanapjai minden héten szerdán, csütörtökön és pénteken vannak, reggeli és délutáni  összejöveteleken. Ezeken az összejöveteleken több száz  -a világ minden részéről érkező, gyógyulni, tisztulni, spirituálisan fejlődni vágyó-  ember vesz részt.

A Casa több mint 12 ezer négyzetméres területen fekszik. Egyszerű, de szépen rendben és tisztán tartott. A Casa kapuja reggel hét órától este fél kilencig minden nap nyitva van. Bármikor jöhetsz tehát napközben,  szabadon sétálhatsz a kertben, vagy szemlélődhetsz  a kellemes környezetben. A  kerti padokon ülve vagy a meditációs  teraszon élvezheted a nyugalmat, és az energiát, a szép kilátást, meditálhatsz.
Ne felejtsd el, hogy egy szent
helyre  lépsz be, tartsd 
tiszteletben a helyet, magadat és
másokat!
Ez mindenki -beleértve a saját
magad- élményét  is erősíteni
fogja.
Joao de Deus

Gyógyítás
Szent Ignác ház
Csoportos utazás
Gyakori kérdések
Magunkról
Utasaink írták
Hírlevél
Hol található?
A Casa egyik jelképe:
Hit - Szeretet - Karitász
Új esély a gyógyulásra!
Joao de Deus

Belső rend
A sorokról
Belső helyiségek
Egyéb
Adomány
Áldott víz
Leveskonyha
A névadó
Az entitások
Szent Ignác ház, Abadiania
Az épületek

nagycsarnok, ahol szerdán, csütörtökön és pénteken gyülekezünk, de a többi napokon is jöhetsz ide meditálni.

meditációs termek

könyvesbolt

gyönyörű park  pihenésre, meditálásra ideális padokkal

kristályágy terápiás helyiségek

gyógyszertár, ahol a golgotavirág kapszulákat megveheted

snack bár

nyilvános telefonok

toilettek

taxi stand

parkolóKerekesszékes látogatók

A Ház  kerekes kocsival is megközelíthető.  Kerekes kocsis látogatók részére külön szolgáltatásként személyes  asszisztencia vehető igénybe. Ennek a szolgáltatásnak az ára általában alacsonyabb, mint egy otthonról hozott gondozó költségei.Gyerekek

Bármilyen korú gyereket szívesen fogadunk a Szent Ignác Házban, bár a  Casanak  nincsenek  csecsemők és gyerekek ellátásra alkalmas speciális létesítményei.
Ha szükséges, a gyerekek ellátásra vonatkozóan neked kell intézkedned.

A gyerekeket szüleik vagy gondozóik kíséretében szeretettel látjuk a meditációs termekben. A termek felügyelői segítséget fognak nyújtani a gyerekekkel érkezők leültetésében.

Ha a gyerek a teremben zajló folyamatokat nagymértékben zavarja, a terem felügyelői kérhetik hogy hagyja el a termet. Erre az entitások felhatalmazást adtak.
Ha a Médium teremben vagy, a bejárati ajtón át tudsz kimenni. Ha az entitások termében  vagy, akkor kérünk, hogy az operációs termen keresztül menj és ülj le ott, hogy a helyiség elhagyása előtt egy spirituális tisztitást kapj.
Vendégkönyv
Főoldal
Olvasnivalók
Fotóalbum
Joao