Copyright © 2013 by "Your Name"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: yourname@domain.com
Designed by GOEMO.de
Új esély a gyógyulásra!
Copyright by Halihóóó Kft.   ­­­©    Minden jog fenntartva
Barátok és szerettek fényképei


A Szent Ignác Házba látogatóknak lehetőségük van arra is, hogy Joaonak itthon maradt beteg családtagok, ismerősök fényképét mutassák be és részükre gyógyítást kérjenek. Ha gyógyítást kérsz valaki számára, először kérd ki az érintett személy engedélyét.

Az entitások tehát olyan távol lévő embereknek is képesek segíteni, akik személyesen nem tudnak ide jönni. Ezt a fajta segítséget ha szeretnéd igénybe venni, akkor hozd el az illető fényképét és mutasd be az entitásnak.  A fénykép nem kell hogy nagy legyen, minél újabb, annál jobb.  Ha több mint egy személy van a fényképen és te csak az egyik személyt kérdezed, akkor a fényképen a feje fölé tegyél egy nyilat, de sokkal  jobb ha az illető egyedül van a képen és jó ha egész alakos a kép.

A fénykép hátuljára írd fel az illető nevét, születési dátumát, lakóhelyét és azt a betegséget, amire segítséget kérsz (magyarul is írhatod). Ha a fényképen ábrázolt személy nem akar gyógynövény kapszulákat szedni, illetve nem vállalja a kapszula szedésével járó diétát,  akkor jobb ha a képét az ima háromszögbe teszed, amelyet az entitások megáldanak.

Ha nem áll rendelkezésre fénykép, akkor bemutathatsz az illető személy egy ruhadarabját, amit nemrég viselt és ami nincs kimosva.
Ha ez sem áll rendelkezésre akkor megadhatod a személy  nevét, címét, korát vagy születési dátumát.    

A fényképek bemutatása előtt tanácsos addig várnod, amíg a te saját kezelésed megkezdődik. Ha már a te kezelésed folyamatban van, akkor állj a második látogatók sorába / second time  line és akkor mutasd be a fényképet / fényképeket.

Az entitás  energetikailag a fénykép bemutatásakor összekapcsolódik a fényképen ábrázolt személlyel.  Mindegyik fényképet megvizsgálja és gyógynövény kapszulákat ír fel részükre, általában fejenként 5 doboznyit.
(kisgyerekeknek kevesebbet)

Figyelj arra, hogy ha több mint egy személy fényképét vitted, ne keverd össze a recepteket. Ezután megvásárolhatod a gyógynövény kapszulákat (ezek a helyszínen beszerezhetők, egy doboz ára 10 reál (kb. 1000-1200 Ft), amelyeket ha hazaérkeztél mielőbb át adj át az illetőknek.

Annyi fényképet hozhatsz, amennyit gondolsz, de ne felejtsd, hogy ha például 18 fényképet hozol, akkor 18 gyógynövény kapszula felírást kapsz, ami azt jelenti, hogy 90 doboz kapszulával a csomagodban utazol majd haza.

Az entitás X jelet tesz annak a személynek a fényképére, akinek szükséges a személyes eljövetele a Casaba, akinek további kezelését a helyszínen tartja szükségesnek.

Fontos:  Állat-kedvencekről ne hozz fényképeket a Casaba, mert velük itt nem foglalkoznak!
Joao de Deus

Gyógyítás
Szent Ignác ház
Csoportos utazás
Gyakori kérdések
Magunkról
Utasaink írták
Új esély a gyógyulásra!
Joao de Deus

Távgyógyítás
Olvasnivalók
Főoldal
Vendégkönyv
Gyógyítás
Joao
Fotóalbum
Hírlevél